Øk din kreativitet og dine smaker,
Lag mat som en profesjonell med KitchenAid Chef Touch
Perfekt synergi, fantastiske resultater
Sous-vide er en delikat, høykvalitets matlagingsmetode som bruker lav temperatur. Ferske ingredienser er lagt inn i vakuumforseglede poser og tilberedt i en dampovn ved en temperatur som ikke overstiger 100°C. Lavere tilberedningstemperatur, sammen med vakuum-pakning, bevarer væsker og de organoleptiske elementene som naturlig er tilstede i matvarer: resultatet er en utrolig mør, saftig, fargerik, velsmakende og sunnere rett.
Inspirert av den profesjonelle verden, kombinerer Chef Touch tre verktøy på høyt nivå i ett system, som leverer fremragende resultater gang etter gang.
KitchenAid Chef Touch inkluderer Vakuumeringsmaskin for å bevare mat med sous-vide teknikk, en Dampovn for koking og oppvarming og en Sjokkfryser for ultra-hurtig kjøling og frysing.
. innebygd
. frittstående